Make-Up is belangrijk. Een prachtige basis voor jouw dagelijkse uitstraling en natuurlijk meer uitgesproken voor een feestje of huwelijk.  Dermatique Marjo werkt met de minerale Make Up van Brigitta B Behrends. Een Make-Up die je niet voelt en die de hele dag of avond goed blijft zitten! En makkelijk aan te brengen is.

De Make-Uplijn “Ageless Angels”

… by Brigitta B. Behrends biedt professionele en veganistische basisproducten voor een perfecte dagelijkse make-up.

Deze make-up producten zijn gemaakt van zeer fijn gemicroniseerde veganistische minerale pigmenten. De basis zijn pure minerale pigmenten, hoogwaardige polymeren en oliën uit plantaardige grondstoffen om de teint de gewenste natuurlijke perfectie en uitstraling te geven.

Enkele exclusieve kleuren,  en unieke make-up knowhow maken deze lijn anders en bijzonder.

Deze Make Up geeft iedere huid, van alle leeftijden, een stralende uitstraling en is zelfs perfect voor de zeer gevoelige of problematische huid.

De producten van Brigitta Behrends zijn gemaakt van slechts vier mineralen, zijn gekleurd met natuurlijke kleurpigmenten en zijn talkvrij.
Door deze bijzondere samenstelling hebben m.n. de foundations een goede dekking en zijn tegelijkertijd onzichtbaar op de huid.

Daarnaast is Dermatique Marjo verkooppunt van de Rosalique!

Een Unieke Innovatie

Speciaal ontwikkeld voor een overgevoelige en rode huid. De unieke groene, met pigment gevulde microcapsules die in de Rosalique te vinden zijn, geven de beste dekking aan de meest rode huid. Daarnaast bevat Rosalique verzorgende ingrediënten die bewezen effectief zijn tegen de rode huid; α-Bisabolol, Zeoliet, Provitamine B5, Urea en Shea Boter. Jouw huid blijft langdurig beschermd tegen UVA/UVB-stralen met een 5*beoordeelde SPF50.

De resultaten 
Een gerichte formule voor de gevoelige huid, Rosacea, Couperose, Keratosis Pilaris, huidveroudering en een ongelijke teint dat zorgt voor:

• Directe dekking
• Vermindering van de symptomen
• Bescherming tegen UVA/UVB straling

Aanbevolen gebruik
’s Ochtends aanbrengen op een schone huid, in plaats van of na je dagcrème. Breng met je vingers of een kwast een kleine hoeveelheid aan op je gezicht en verdeel het gelijkmatig totdat het zich aanpast aan je teint. Wens je extra dekking? Bouw het dan op met nog een dun laagje. Indien nodig kun je het gedurende de dag opnieuw aanbrengen.

Rosalique werkt perfect als getinte moisturizer, kleur corrigerende concealer of als primer onder make-up.

Gebruik dagelijks gedurende 6-8 weken om het volledige resultaat te ervaren.

Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula is vegan, cruelty-free, dermatologisch getest en non-comodogeen.

Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50

€34,95 EUR