HIFU en RF Microneedling

Op den duur krijgt iedereen te maken met huidveroudering. Het begint vanaf de leeftijd van circa 25 jaar en start met fijne lijntjes, volumeverlies en verlies van elasticiteit in het gelaat. Erfelijke factoren en levensstijl kunnen de snelheid en de mate van de veroudering van de huid bepalen. Onderstaande behandelingen kunnen dit proces aanmerkelijk vertragen!

Hoe werkt HIFU?

Een HIFU behandeling is een vorm van facelift die leidt tot huidverstrakking. Deze wordt uitgevoerd op basis van geluidsgolven. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat er energie vrij komt, waardoor de onderhuidse temperatuur stijgt. Door de stijgende temperatuur wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Collageen zorgt voor huidverstrakking. De HIFU behandeling heeft geen downtime en er zijn gemiddeld 2-3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Wat voel je bij HIFU?

Op het te behandelen gebied wordt een contactgel aangebracht en met een behandelkop wordt het gebied behandeld. Vergelijk het met een echo die gemaakt wordt. Een HIFU-behandeling wordt door de meeste patiënten niet als pijnlijk ervaren, maar kan wat oncomfortabel aanvoelen. Tijdens de behandeling zal je lichte tintelingen voelen of een lichte prikkeling ervaren.
HIFU kan in combinatie met Botox en Fillers, maar ik ga om die gebieden heen waar u. Botox of fillers heeft laten spuiten.
HIFU heeft geen downtime. Je mag 72 uur na de HiFu-behandeling Botox of fillers laten zetten.

De behandeling is geschikt voor de leeftijden tussen 25-65 jaar. Tussen de 25-35 jaar heeft onze huid nog een goede werking van het collageen. Hoe ouder we worden, hoe meer het collageen gaat afnemen en onze huid gaat verslappen. Kortom, begin op tijd!

HIFU stimuleert huidverstrakking en lifting, RF (radiofrequentie) microneedling zorgt voor een fijnere huidstructuur: rimpels, lijntjes, grove poriën en (acne) littekens vervagen en het geeft verstrakking in alle huidlagen.

RF Microneedling?

RF microneedling op het gezicht geeft een verbluffend resultaat op de de huid! Het verstevigt de huid waardoor rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Het is dus een doeltreffend middel tegen huidveroudering, maar helpt ook tegen rode adertjes en reliëf dat is ontstaan door acné en littekens.
RFmicroneedling maakt gebruik van speciale ‘geactiveerde’ gouden naalden om micropuncties in de huid te creëren en tegelijkertijd radiofrequente energie af te geven via deze puncties. Bij RFmicroneedling worden naaldjes dus gebruikt met als doel de radiofrequentie in de lederhuid te brengen.
RF Microneedling is geschikt voor bijna elk huidtype en huidskleur.

Tijdens de intake bespreken we de mogelijkheden die voor jou de beste resultaten opleveren.

Wanneer u zwanger bent, is een HIFU behandeling niet mogelijk. Een behandeling is niet geschikt voor mensen met implantaten in behandelgebied of een te hoog BMI.