Diode Laser met Alexandrite en ND YagLaser instellingen met koelsysteem Doelstelling: ontharen, zeer effectief (Niet geschikt voor de donkere huid). Pijnloos, maar wel merkbaar.

De ontharingslaser werkt door licht met een zuivere golflengte en veel kracht te richten op het pigment in de haarwortel en de haarschacht, hierdoor wordt de haarwortel sterk verhit en definitief opgeruimd door het lichaam.

IPL diverse doelstellingen met diverse diepten met koelsysteem

  • Doelstelling: Rosacea, acné (en acné littekens), pigmentvlekjes, rimpelvervaging, huidherstel en ontharen (ook geschikt voor de donkere huid).

Volkomen pijnloos!

De IPL-techniek maakt gebruik van een flitslamp die een krachtig flitslicht geeft. Bij de behandeling met IPL penetreert de lichtbundel de huid en wordt door het bloed in de vaatjes opgenomen. Door de warmte die ontstaat, stolt het bloed en worden vaatjes vernietigd.

Een IPL-laserbehandeling kan op een meer natuurlijke manier een jonger uiterlijk geven. Het effectief vermindert rimpels en fijne lijntjes, verstevigt de huid en leidt tot een betere algehele huidstructuur met fijnere poriën.

Mbt Acné, vermindert IPL de infectie en ondersteunt tegelijkertijd het herstel van de huid. Er zijn 6 tot 10 behandelingen nodig om de 1 tot 3 weken. Het resterend littekenweefsel behandelen we met RF Microneedling.

IPL (intense pulsed light) is een breedband, pulserende lichtbron. Hierbij wordt gefilterd licht via het haar naar de haarzakjes geleid. Daarentegen is laser een monochrome, coherente lichtbron, wat de flitsen krachtiger maakt. Laser werkt met één kleur licht, en IPL met meerdere kleuren. IPL onthaart, maar minder snel dan de Diodelaser. De prijs is daar dan ook naar. Er zijn belangrijke redenen om juist voor IPL te kiezen. Dit bespreken we samen.

QS ND YAG laser

Doelstelling: pigmentvlekken, couperose en tatoeages verwijderen (alle kleuren!).


Pigmentvlekken verwijderen

Het licht van deze Laser wordt door het pigment van een pigmentvlek, tatoeage of permanente make-up geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken. Het lichaam voert dit vervolgens via ons natuurlijke afvoersysteem af.

Couperose: de laser werkt als volgt: het licht van de Nd:YAG laser wordt door de rode kleurstof in het bloedvat geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en deze warmte breekt het vaatje af, dat vervolgens via ons natuurlijke afvoersysteem van het lichaam wordt afgevoerd.

Het verwijderen van een tatoeage is niet anders dan het verbrijzelen van de inkt in kleinere stukjes, zodat het lichaam dit kan opruimen. De hele marketing achter de PICO-second lasers ging over het feit dat deze lasers, door de snellere pulsen, de inktdeeltjes een stuk fijner konden worden gemaakt en het lichaam hierdoor de inkt sneller zou kunnen afvoeren. Dit zou uiteindelijk schelen in de hoeveelheid behandelingen die nodig zijn voor het verwijderen van een tatoeage. Echter is gebleken dat het afbreken van de inktdeeltjes tot fijnere stof niet genoeg inktverlies geeft in de vroegere stadia van het laseren van de tatoeage waardoor het wordt aanbevolen de eerste paar sessies sowieso een Q-switched laser te gebruiken. Een behandeltraject met een PICO-second laser duurt dus eigenlijk net zo lang als met een traditionele Q-switched laser.

Tot er een systeem wordt uitgevonden wat het proces van afvoeren door ons immuunsysteem versnelt, is er geen reden om te kiezen voor een PICO-second lasers met veel hogere behandeltarieven. Een hoogwaardige Q-switched laser kan worden beschouwd als bewezen en vertrouwd.

Wat doet een diode laser

Diode Ice Lasers gebruiken een enkele golflengte van licht met een hoge absorptiesnelheid in melanine. Tegelijkertijd bevat het huidkoeling om het huidoppervlak te beschermen. Als de melanine opwarmt, vernietigt het de wortel en de bloedstroom naar de follikel en maakt het haar permanent onbruikbaar.

Het resultaat is blijvend: de haartjes blijven weg. Bij IPL laser ontharing is het resultaat tijdelijk: u bent wel even van uw haargroei af, maar na een tijdje komen ze terug, wat erg vervelend is. De haarzakjes worden namelijk niet vernietigd, maar tijdelijk verlamd.

Het diode ICE Laser-systeem is de veiligste methode voor laserontharing voor alle huidtypen, inclusief donkere huidtinten waarbij melanine veel gevoeliger is voor de warmte die door lasers wordt gebruikt.

Behandeling Details Prijs
Laserontharen – Brazilian 30 min. €105,00
Laserontharen – Deep Bikini 15 min. €89,00
Laserontharen – Billen 5 min. €99,00
Laserontharen – Bilnaad min. €49,00
Laserontharen – Oksels 20 min. €45,00
Laserontharen – Bovenarmen min. €85,00
Laserontharen – Onderarmen min. €85,00
Laserontharen – Hele armen min. €150
Laserontharen – Bovenbenen min. €120,00
Laserontharen – Onderbenen min. €120,00
Laserontharen – Hele benen min. €199,00
Laserontharen – Borst min. €85,00
Laserontharen – Buik min. €90,00
Laserontharen – Navellijn min. €49,00
Laserontharen – Schouders min. €85,00
Laserontharen – Rug min. €150,00
Tussen de Wenkbrauwen 10 min. €35,00
Bakkebaarden 10 min. €40,00
Bovenlip 10 min. €40,00
Kin 10 min. €40,00
Bovenlip & kin 10 min. €65,00
Kaaklijn 10 min. €85,00
Hele gezicht 10 min. €99,00