Een nieuwe collega in Dermatique Marjo! Welkom, Johanneke Kaatman.

Zij heeft een passie voor cosmetische injectables. Ik ben erg blij met haar samenwerking. Met de mogelijkheden die zij te bieden heeft, kan Dermatique Marjo u werkelijk een heel mooi spectrum aanbieden op het gebied van anti-aging en cosmetische correcties. Maar wie is Johanneke en wat kan zij voor u betekenen.

Hallo, ik ben Johanneke.

Na mijn opleiding tot HBO verpleegkundige ben ik gespecialiseerd tot Cardiac Care Verpleegkundige en na enkele jaren werkervaring binnen de cardiologie ben ik de opleiding tot Physician Assistant gaan doen. Inmiddels ben ik alweer enkele jaren met veel plezier werkzaam als Physician Assistant cardiologie in het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn. Maar, er blijft toch iets kriebelen… Ik heb altijd een passie voor uiterlijke verzorging gehad.

Het effect dat iemands uitstraling heeft op hoe die persoon op je overkomt fascineert mij. Het spreekt mij dan ook enorm aan om mensen daarmee te helpen. Je kunt met kleine behandelingen een enorm verschil maken in de uitstraling van mensen. En daarmee in hoe iemand zich voelt. En over zichzelf denkt. Ik ben dan ook erg blij met de kans die gekregen heb om mij te specialiseren in Botox en Fillers. De opleiding voor injectables heb ik gevolgd bij de Aureuskliniek.

Het is mijn streven uw natuurlijke schoonheid te verbeteren d.m.v. Botox behandelingen en behandelingen met oplosbare fillers Ik neem de tijd voor u, luister naar uw specifieke wensen, werk secuur en zal u stap voor stap gedurende de gehele behandeling begeleiden.

Botox

Botuline toxine type A blokkeert de signalen van de hersenen naar de spieren zodat ze niet meer zo hard werken en gaan ontspannen. Wanneer het wordt geïnjecteerd in de gelaatspieren, ontspannen deze zich en worden rimpels minder zichtbaar. Na 3 tot 4 maanden herstelt het lichaam de geblokkeerde verbinding, waardoor het resultaat tijdelijk is. Botox wordt in de esthetische geneeskunde vooral gebruikt voor de voorhoofdsrimpel, de fronszone tussen de wenkbrauwen en de kraaienpootjes. Maar het kan ook mooie effecten rond de mond geven, mondhoek lift, wenkbrauw lift, te veel tandvlees bij het lachen, neusrimpels etc. Ook wordt het gebruikt bij behandelingen van overmatig transpireren, spanningshoofdpijn, migraine en tandenknarsen.

Fillers

Fillers zijn veilig en niet permanent. Ze zijn op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen en natuurlijke stof. Ze worden gebruikt voor het opvullen van rimpels, groeven of plooien en het herstellen van gezichtscontouren. Fillers zijn tot wel 18 maanden zichtbaar, maar zullen uiteindelijk door het lichaam worden afgebroken.

Als u interesse hebt in een behandeling. Neem dan contact op voor meer informatie of plan direct een afspraak.

Als je op de website rechtsboven, Boek Nu, aanklikt, kun je voor een behandeling en/of intakegesprek kiezen en een datum en tijd plannen.

Goed om te weten: Mijn Praktijk is gevestigd in het gebouw “De Praktijk”, je kunt gratis parkeren voor de deur.

Wie weet zien we elkaar.

Johanneke Kaatman

Maak een afspraak


Prijslijst

Botox behandeling Prijs
1 zone €100,-
2 zones €175,-
3 zones €250,-
Frons €125,-
Voorhoofd €125,-
Kraaienpootjes €125,-
Gummie Smile €60,-
Wenkbrauwlift €60,-
Bunnylines €60,-
Overmatig zweten €450,-
Masseter Hypertrofie €300,-
Afhangende mondhoeken €60,-
Fillers behandeling Prijs
Lipvolume / contour v.a. €239,-
Marionette lijntjes v.a. €239,-
Nasolabiaal plooi €v.a. €239,-
Rokerslijntjes €239,-
Kincorrectie, kaaklijn v.a. €239,-
Wangvolume v.a. €239,-
Traangoot €239,-
Skinbooster kuur (2 behandelingen 1ml) €400,-
Skinbooster 1ml €225,-
Profhilo of PhilArt €275,-
0,5ml filler €150,-
1ml filler €239,-
Verwijderen huidfibroom v.a. €95,-
Talfkliercyste v.a. €95,-

Maak een afspraak