⭐⭐⭐⭐⭐

Bij Marjo in de salon komen is altijd een feestje! Ze is ontzettend goed in haar werk, oplettend en heeft oog voor haar klant! Ik raad zeker aan om een behandeling bij haar te boeken 🙂

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb een heerlijke behandeling gehad Alles werd goed uitgelegd Ik kom zeker terug

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo legt precies uit wat ze gaat doen. En alles in overleg.

⭐⭐⭐⭐⭐

Het was wederom geweldig om in de watten gelegd te worden door Marjo! Ik ging weer stralend naar huis 🙂 Bedankt!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is heel vriendelijk en stelt je op je gemak. Haar behandelingen zijn vakkundig.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb Marjo en de totale behandeling als zeer goed ervaren. Kijk uit naar de volgende keer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Voor eerste keer naar schoonheidsspecialiste en is zeer goed bevallen. Goed en deskundig behandeld. Was een lekker uur ontspanning én gereinigd en verwend gezicht.

⭐⭐⭐⭐⭐

prima

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Het was een fijn en gezellig ontvangst door Marjo. De ruimte was erg prettig om te zijn.. Het was een fijne behandeling met een deskundig advies.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Alles zag er zeer professioneel uit

⭐⭐⭐⭐⭐

vakkundige behandeling

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Bovenlip&kin & wenkbrauwen gewaxed heel blij mee tevens de wenkbrauwen geverfd prachtigste natuurlijk Daarna.nog een bultje behandeld heel bij mee! Weet wat ze doet😁

⭐⭐⭐⭐⭐

Het was een ontspannen sfeer, en een prima gezichtsbehandeling.

⭐⭐⭐⭐⭐

Altijd fijn, altijd gezellig en geweldige dienstverlening voor een net bedrag

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is een vakvrouw Luistert goed en geeft dan mogelijkheden weer Erg fijne behandeling en mijn huid is opgeknapt

⭐⭐⭐⭐⭐

Mooie en nette salon. Marjo denkt met je mee welke behandeling het beste is. Ze is eerlijk iets wat ik zelf heel erg waardeer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Prachtige salon. Marjo is vakkundig, legt alles goed én duidelijk uit. Ze geeft mij energie en ik ging stralend naar huis 😊 Ik raad iedereen deze schoonheidssalon aan! Over 6 weken mag ik weer,kan niet wachten. Lieve groet, Annemarie 🌻

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

De behandeling is een feestje en helpt goed

⭐⭐⭐⭐⭐

Top geweldig altijd tevreden 😍

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Goede salon, prima apparatuur met veel mogelijkheden

⭐⭐⭐⭐⭐

Hele fijne sfeer.

⭐⭐⭐⭐⭐

goed advies

⭐⭐⭐⭐⭐

Neemt jouw wensen mee in haar beslissingen

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Fijne behandeling, alles werd goed uitgelegd, het was me duidelijk wat ik ging verwachten. Ik was ontspannen en verheug me op de volgende behandeling.

⭐⭐⭐⭐⭐

Super fijne sfeer, ik voelde me gelijk op me gemak. Marjo was heel lief en kletst veel waardoor je makkelijk door de behandeling heen komt. De pauzes die ik mocht nemen waren ook heel fijn, ik kom zeker terug.

⭐⭐⭐⭐⭐

Goede uitleg, werkt nauwkeurig, een aanrader

⭐⭐⭐⭐⭐

Je voelt je direct op je gemak en ze denkt goed mee!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vriendelijke ontvangst. Alles duidelijk uitgelegd tijdens de intake Even een spannende ervaring maar je wordt op je gemak gesteld Prettige manier van behandeling Al met al, Goede ervaring

⭐⭐⭐⭐⭐

Excellent

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

ik kom zeker graag bij jou terug

⭐⭐⭐⭐⭐

Fijne ontvangst, legt alles goed en rustig uit, gezellig praatje tijdens de behandeling en een mooi resultaat!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is in een woord geweldig! kundig en super enthousiast!

⭐⭐⭐⭐⭐

Mooie salon. Tegemoet komend aan uw wensen. Rustgevend en goed voorzien van apparatuur die nodig is voor een goede en adequate behandeling.

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is heel lief en attent. De behandeling ging prima, was helemaal pijnloos, ik ben blij met de resultaat. Ik kreeg ook een gratis proefbehandeling van laser ontharing – ben echt benieuwd naar hoe het werkte! Ga zeker nog hier boeken.

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is such a sweetheart! Always very professional and kind.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Review: Voor mijn eerste wax behandeling heb ik op het internet gezocht welke praktijken/bedrijven goed aangeschreven stonden in de omgeving. Vrijwel meteen kwam de Dermatique Marjo voorbij en ben ik gaan kijken. De recensies waren zo positief dat ik wel moest boeken, maar ze doen nog steeds geen recht aan Marjo’s super professionele en bijzonder welkome praktijk. Als nieuwe klant geeft Marjo je eerst de tijd om elkaar een beetje te leren kennen, zodat je je op je gemak voelt. Nog beter is dat het meteen super gezellig is, gedurende de gehele behandeling wordt er leuk gekletst. Dermatique Marjo is een enooorme aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐

Super friendly and forthcoming with everything!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is naar mijn idee vakkundig bezig,geen overdreven behandelingen ,ze adviseert de mogelijkheden die er tot haar en mijn beschikking zijn. Altijd een prettige behandeling. Vriendelijke groet, Marja

⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een goede en fijne eerste ervaring bij deze Salon. Echt een aanrader! Profesioneel Vriendelijk Zorgzaam

⭐⭐⭐⭐⭐

Voor de 1e x dermapen me bbglow gehad, aanrader hoor! Gaat mijn maandelijkse huidverzorgig worden. Marjo legt alles zorgvuldig uit, voel me volkomen vertrouwt bij haar!

 

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Weer een heerlijke behandeling bij Marjo ondergaan. Het is altijd een feestje. Zij legt je compleet in de watten, ze vertroetelt je…heerlijk! Binnenkort weer 🙂

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Voel me bij Marjo helemaal op mijn gemak. Geniet altijd van de behandeling. Ze is kundig, verteld wat ze doet, heel prettig allemaal!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is een zeer hartelijke vrouw. Zij stelt je op je gemak door lekker te kletsen. Marjo geeft vakkundig advies en raad dingen aan waarvan zij denkt dat die bij je passen zonder opdringerig te zijn. Nog nooit zo’n fijne schoonheidsspecialist gehad. Ik ga altijd met een prettig gevoel de deur uit!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo legt alles uit wat ze doet, voelt feilloos aan wanneer je even rustig wil ontspannen of gezellig wil kletsen. De behandelingen zijn altijd heerlijk, ze werkt netjes en schoon.

⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer aardige mevrouw die uitgebreid de tijd voor je neemt

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Top

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is professioneel bezig ze weet echt wat ze doet en heel gastvrij..ze legt ook uit wat ze gaat doen..en wat de behandeling doet wat ik erg prettig vind ..heb de volgende afspraak al weer staan..😍

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Top

⭐⭐⭐⭐⭐

Vandaag een afspraak voor waxen en een reiniging + masker. Dit was echt heerlijk! Marjo is een hele lieve vrouw die graag met je meedenkt en ook extra dingen voor je doet. Super! Ik voelde mij op mijn gemak en ik kom zeker weer een keer!

⭐⭐⭐⭐⭐

Perfect

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo, is een zeer deskundige vrouw, die oog heeft voor details. Ze is ook zorgzaam , gerustellend in de zin dat ze precies verteld wat ze gaat doen en wanneer ze wat gaat doen. Ik voel me erg op mijn gemak bij haar en ontspan ook heerlijk.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Superlieve vrouw en fantastische behandeling! Aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Super salon, echt gericht op je persoonlijke voorkeuren

⭐⭐⭐⭐⭐

Een leuke salon,Marjo is altijd opgewekt,denkt goed mee,heel precies,het is er altijd heel gezellig,en natuurlijk ook goed in haar vak,ik kom altijd met prachtig geverfde wenkbrauwen weer thuis. Zeker een aanrader.

⭐⭐⭐⭐⭐

Er was eerst tijd voor de vraag wat ik wil, haar uitleg en mening/voorstel en een eerlijk antwoord met duidelijk uitleg waarom dit niet te doen. Gaf mij advies hoe het aan te pakken voor beter resultaat, Adviseerde mij ook om bovenlip te harsen en wat dit doet, legde duidelijk wat zij doet bij de handeling. Ben bij al vele salons geweest, maar zoals Marjo het doet ben ik nog nooit tegen gekomen Er staat al een nieuwe afspraak gepland!!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik kom regelmatig bij Marjo en ben altijd zeer tevreden met haar benadering en behandelingen

⭐⭐⭐⭐⭐

Erg fijne ervaringen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is een super lieve professionele schoonheidsspecialiste. Ze legt goed uit, en werkt zeer secuur!

⭐⭐⭐⭐⭐

Ze was een super aardige vrouw, die goed keek naar mijn wenkbrauwen en ook goed naar mijn wensen luisterde. Mijn wenkbrauwen zijn weer heel mooi strak en een mooie kleur

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Duidelijke en gedetailleerde uitleg. Stelt je op je gemak. Zeker een aanrader.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Hele fijne behandeling gehad bij Marjo. Ze is lief en professioneel

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Bij Marjo ben je in goeie handen! Er hangt een hele fijne sfeer in de salon. Marjo zelf is vaardig, professioneel en gezellig.

⭐⭐⭐⭐⭐

Zorgsaam vrouw weet waar ze over praat. Salon netjes en schoon.

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is een lieve zorgzame vrouw die weet waar ze het over heeft.

⭐⭐⭐⭐⭐

Mooie salon, en Marjo is een vriendelijk vrouw en ze geeft goede uitleg. Over 2 weken mag ook ik weer.

⭐⭐⭐⭐⭐

very nice and cool lady

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is een gezellige maar ook kundige dame, die je op je gemak stelt voor en tijdens de waxbehandeling. Ze luistert goed en denkt mee om de behandeling zo fijn mogelijk te maken; welke wax te gebruiken en welk gebied te harsen.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is niet alleen vakkundig maar heel hartelijk. Ze straalt aandacht voor jou.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Super lieve vrouw & erg op me gemak tijdens de behandeling!

⭐⭐⭐⭐⭐

Awesome service

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is een warme, gepassioneerde vakvrouw. Ik voel mij volledig op mijn gemak bij haar. Mijn huid voelde na de behandeling heerlijk k zacht aan.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Geeft goed advies,heel precies,ik ga altijd blij de deur weer uit,echt heel tevreden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Voor mij een bijzoder warme en zorgzame ervaring. Voelde me totaal ontspannen, En……reed als een heel blij en zelfverzekerd mens naar huis, Heerlijk dat Marjo op mijn pad is gekomen, een aanrader,!

⭐⭐⭐⭐⭐

Heerlijk! De behandeling zie je direct in het resultaat: 10 jaar jonger 🙂

⭐⭐⭐⭐⭐

het was deskundig en zorgzaam en ik ben heel vriendelijk behandeld, gewoon een pluim voor alles!

⭐⭐⭐⭐⭐

Het was een heerlijk ervaring bij Marjo onder handen te zijn, zij gaf goede aanwijzingen om mijn huid op peil te houden. De volgende afspraak staat weer in de planning, Het was mijn eerste afspraak bij haar in de salon en zeker niet de laatste! Groeten , Marja uit Apeldoorn

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is echt Superlief en je krijgt wat ze beloofd.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Zoals altijd, een heerlijke ontspannende ervaring!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Heerlijk: mijn huid straalt weer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Superleuke dame die echt weet waar ze het over heeft. Open en eerlijk advies en altijd gezellig

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Fijne salon met vakbekwame schoonheidsspecialiste

⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer kundig.stel je erg op je gemak Denk mee over de behandeling en neemt de tijd.

⭐⭐⭐⭐⭐

Altijd erg fijne behandeling bij Marjo. Ze luistert goed naar wat jouw wensen zijn en past ze haar behandelingen daarop aan. Marjo weet goed waar ze het over heeft en dat merk je terug in het resultaat, super!

⭐⭐⭐⭐⭐

Stap voor stap uitleg. Eigen behandelplan Denkt mee Erg verfrissend en ontspannend Als zeer prettig ervaren

⭐⭐⭐⭐⭐

Zeker een aanrader. Echt een prima vakkundige behandeling gehad.

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is deskundig en professioneel. Door haar gastvrijheid is de sfeer ontspannen en zeer aangenaam.

⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo geeft waar voor je geld. Netjes, vakkundig en vriendelijke.

⭐⭐⭐⭐⭐

Goeie sfeer en vakkundig

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is zeer vriendelijk en deskundig en adviseert goed.

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo werkt altijd heel netjes en werkt alles perfect af .

⭐⭐⭐⭐⭐

prettige vakkundige behandeling

⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Prima waxsalon!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Een fijne behandeling, een mooie praktijk en zeer prettig contact.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Top!

⭐⭐⭐⭐⭐

prettige vakkundige gezichtsbehandeling,je gezicht ziet er na de behandeling mooi uit geen oneffenheden meer.De behandeling is ontspannen en het resultaat mag er zijn.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer nette salon. Marjo is vakkundig. Laat altijd mijn wenkbrauwen verven en waxen. Een aanrader

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Helemaal geweldig!!! Over 6 weken mag ik weer 🙂

Marjo heeft gereageerd

👍Superleuk, dank je wel!

⭐⭐⭐⭐⭐

Gezellig en goeie behandeling

⭐⭐⭐⭐

Al meerdere behandelingen gedaan en altijd goed!

⭐⭐⭐⭐⭐

Hele fijne salon, Marjo is een hartelijke vakvrouw.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Helemaal top

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐

Het is natuurlijk even afwachten wat mijn resultaten gaan zijn, maar ik heb goede hoop. Al had ik wel graag eerder geweten dat de kuur van de cryo met minimaal 5 weken ertussen mag zitten en niet om de week/iedere 2 weken wat wij hebben gedaan. Hier kwam ik pas na de beëindiging van de behandelingen achter. Of misschien dat bij dit apparaat dat geen probleem was dat het zo kort op elkaar kan, dat weet ik niet. Maar ze is erg gezellig en heeft me goed geholpen. Ik kijk uit naar mijn resultaten

Marjo heeft gereageerd

Beste Anoniem, Jammer dat je geen contact met mij hierover opgenomen hebt. Marjo

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Lena

Ik heb een heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Dermatique. Marjo is heel deskundig en aardig, legt alles grondig uit, zij werkt zeer klantgericht. Haar bevlogenheid en passie voor haar vak proef je in alles. Het salon is voorzien van alles wat een behandeling efficiënt maakt.

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik kwam nu voor de 3e keer en ik had het gevoel dat ik niks ben afgevallen of geen cm kwijt ben… En toch nog 4 cm ik merk er niks van hihi stom he Ik kom oktober terug ben benieuwd

⭐⭐⭐⭐⭐

Prettige ontvangst, deskundige behandeling en ontspannen sfeer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Het was voor mij de eerste keer in deze salon. Maar het was heel ontspannen, vakkundig ,lief en meedenkend. Dank je wel lieve Marjo.

⭐⭐⭐⭐⭐

een deskundige en prettige behandeling gehad.Goede uitleg over de te nemen stappen tijdens de behandeling.Mooie schone salon met voldoende ruimte.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Gezellige sfeer en lekker gepraat en goed behandeld 👍🏻

⭐⭐⭐⭐⭐

Een mooie, gezellige, schone kamer. Ik voelde me echt op me gemak!

⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer deskundige vrouw, die alles in overleg doet en prima uitleg geeft. Ze straalt rust uit en het is er heel schoon, zo fijn.

⭐⭐⭐⭐⭐

Nette salon en vriendelijke gastvrije dame en zeer goede uitleg

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Prettige behandeling,Marjo stelt je op je gemak en geeft goeie behandeling en advies

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo zorgt ervoor dat het harsen geen pijn doet. Ze stelt je op je gemak en werkt in een schone, verzorgde ruimte. Echt een aanrader dus!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Je voelt je gelijk op je gemak en ze is erg vriendelijk en deskundig

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is heel lief. Luistert goed en denkt met je mee! Hele fijne ervaring en meteen weer geboekt.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Her was de 2de behandeling die ik onderging en is zeer goed verlopen,ik ben zeer tevreden.

⭐⭐⭐⭐⭐

leuk ontspannen klimaat in het salon, fijne behandeling, totaal tevreden over de hele behandeling, aardige gastvrouw

⭐⭐⭐⭐⭐

Toen ik 1e keer bij Marjo zag je bij mij bijna geen wenkbrauwen. Nu wel, ik ben er heel blij mee. Marjo is ook uitzonderlijk professioneel. Ze praat je ook niets aan wat je niet nodig hebt. Zeer zeker een bezoek waard

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is een deskundig en professioneel. Ook weet ze van elke behandeling een fijn moment te maken. Ik voel mij echt thuis bij haar in de salon en ze is altijd eerlijk over een behandeling. Als iets niet nodig is, dan zal ze het afraden en ze informeert je ook altijd als ze iets beters weet.

⭐⭐⭐⭐⭐

gezichtsbehandeling en wenkbrauwen harsen en verven. Beide waren goed verzorgd. Daarnaast hele prettige sfeer in de salon!

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is altijd heel gezellig en ze luistert naar je. Ze denkt ook altijd met je mee Ik raad Dermatique Marjo zeker aan!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Super gastvrij! Professionele behandeling! Ik voelde me veilig

⭐⭐⭐⭐⭐

Heerlijk verwend door Marjo, goede en eerlijke uitleg. Verheug mij op mijn volgende behandeling.

Marjo heeft gereageerd

Bedankt Puri voor je review. Ik vind het fijn te horen dat je het niet alleen goed hebt gevonden maar ook mijn uitleg waardeert. Ik verheug me op je komst.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is vriendelijk, professioneel en perfectionistisch.

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is altijd vrolijk, heel attent, professioneel en ook nog gezellig!

Marjo heeft gereageerd

Bedankt, Hester! Je bent van harte welkom in Dermatique Marjo

⭐⭐⭐⭐⭐

Hele goede schoonheidsspecialist! Ben zeer tevreden over het resultaat wat ze leverd, goede prijzen, goede adviezen, Ben via Treatwell vaste klant geworden bij haar.

Marjo heeft gereageerd

Bedankt, Stephanie! Ik vind het altijd leuk als je weer komt.💖

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is een vrouw met een gouden hart. Heel spontaan en denkt graag met je mee. Echt een aanrader.

⭐⭐⭐⭐⭐

Super mooie en gezellige salon, heel professioneel, super vriendelijk… goed advies..

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is kundig en heeft veel liefde en passie voor haar vak. Ik ben zeer tevreden over de diverse behandelingen die ik al bij Marjo heb gehad… Cavitatie, RF, Cryolipolyse, wenkbrauwen waxen en laten verven.. Bij deze salon staan kwaliteit en eerlijkheid voor mijn gevoel centraal.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fijne ervaring was dit. Top werk en top service ik kom zeker terug

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Voor zeer uiteenlopende behandelingen zeker een aanrader om hier heen te gaan!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Ging heel goed voor de eerste keer!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Fijne salon, gunstig geprijsd.

⭐⭐⭐⭐⭐

Wenkbrauw behandeling zeker aan te raden! En voor de prijs hoef je het niet te laten.

⭐⭐⭐⭐⭐

Uitstekend!

⭐⭐⭐⭐⭐

warme ontvangst, mooie wenkbrauwen en lekker glad huidje

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

fijne behandeling , huid duidelijk opgeknapt

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik vond het erg gezellig

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Wenkbrauwen laten harsen, Helemaal tevreden. Secuur gedaan .

⭐⭐⭐⭐⭐

Prima behandeling. Met een vaardige slag en ruimte voor een goed gesprek. Deskundig. Fijne salon.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Leuke eerste kennismaking 👍🏼 Kom zeker terug.

Marjo heeft gereageerd

Bedankt voor je review. Graag tot de volgende keer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Fijne salon met vriendelijke mensen

Marjo heeft gereageerd

Dank je wel voor je review, fijn om te horen. Graag tot de volgende keer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Vriendelijk, attent en grondig! Aan te bevelen

⭐⭐⭐⭐⭐

Hele fijne behandeling gehad. Valt mij steeds op hoe deskundig Marjo is. Ook vertelt Marjo precies wat ze gaat doen, en is ze ontzettend vriendelijk.

⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Fijne salon, neemt de tijd voor je

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Het was weer heerlijk bij Marjo!! Zo relaxt allemaal, ze neemt echt de tijd voor je!! En natuurlijk weer helemaal blij met het resultaat!!

Marjo heeft gereageerd

bedankt voor je mooie review. Ik zie er naar uit je weer terug te zien in de Dermatique.

⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Ze neemt de tijd voor je, en werk nauwkeurig!

Marjo heeft gereageerd

Bedankt Sanne, tot de volgende keer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Altijd klein feestje om weer behandeld te Worden door Marjo

⭐⭐⭐⭐⭐

Goede salon met hele vriendelijke medewerkers. massage was geweldig. Goed overleg met stagiaires

⭐⭐⭐⭐⭐

hele fijne behandelingen gehad. Benen waxen en een gezichtsbehandeling. Heerlijk en ontspannend. Mijn gezicht is er vanop geknapt. kijk uit naar de volgende behandeling. De staigere’s deden het fantastisch. heerlijke gezichtsmassage. Echt een aanrader

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik voelde me heel welkom en gezien. Marjo had alle aandacht, legde alles goed uit en nam de tijd.

⭐⭐⭐⭐⭐

Aangenaam verrast door goede behandeling van wenkbrauwen harsen. Vriendelijk en professioneel.

Marjo heeft gereageerd

Bedankt Conny. Tot ziens in de Dermatique 🥰

⭐⭐⭐⭐⭐

We werden super ontvangen, op de valreep voor mijn bruiloft!! Mijn moeder kreeg een heerlijke behandeling en mijn wenkbrauwen werden ook nog even tussendoor gedaan!! Dan waren ze extra mooi!!👌🏻

Marjo heeft gereageerd

Bedankt Agnes! En trouwens….. van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.❤ Tot ziens in de Dermatique 🧖‍♀️

⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Was voor mij de eerste keer waxen ooit! Marjo heeft alles goed uitgelegd en mij gerustgesteld. Daarna bleef ze aangeven wat ze ging doen. Ze is heel rustig en geduldig. Gelijk een nieuwe afspraak ingepland!

⭐⭐⭐⭐⭐

Leuke salon. Goede temperatuur. Heel kundige en gezellige “gastvrouw”. Zeker een aanrader

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Heel erg gestrest aan het einde, voelde me toen niet meer op mijn gemak. Wenkbrauwen zijn niet gelijk gedaan.

Marjo heeft gereageerd

Hallo anoniem, sorry dat je niet tevreden bent. Maar waarom anoniem? Bel of app me even, dan maken we een nieuwe afspraak om te kijken wat er aan de hand is.

⭐⭐⭐⭐⭐

Wimpers en wenkbrauwen laten waxen en verven. Zij overlegt hoe donker (lees hoe “echt”) je de kleur wilt hebben en voert dat ook zo uit. Prettig geholpen met een grote glimlach.

⭐⭐⭐⭐⭐

Mijn wenkbrauwen zien er weer perfect uit. Marjo is zeer deskundig en vertelt tijdens de behandeling precies wat ze gaat doen. Ik ben zeer tevreden.

⭐⭐⭐⭐⭐

De behandeling was heerlijk en ontspannend. Super vriendelijk geholpen, alles werd uitgelegd en voelde me op mijn gemak. Mijn huid voelde heerlijk zacht aan nadien. Voor herhaling vatbaar.

⭐⭐⭐⭐⭐

Marjo is een vakvrouw

⭐⭐⭐⭐⭐

Vriendelijke ontvangst. Professionele beoordeling en behandelingen, ook door de stagiaires. Marjo is vakkundig en altijd op zoek naar een oplossing voor wat er speelt. Ze denkt mee en luistert ook naar jouw wensen. Ik kom er graag.

Vriendelijke ontvangst. Professionele beoordeling en behandelingen, ook door de stagiaires. Marjo is vakkundig en altijd op zoek naar een oplossing voor wat er speelt. Ze denkt mee en luistert ook naar jouw wensen. Ik kom er graag.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een goede en fijne eerste ervaring bij deze Salon. Echt een aanrader! Profesioneel Vriendelijk Zorgzaam

Het resultaat mag er zijn

Prettige vakkundige gezichtsbehandeling, je gezicht ziet er na de behandeling mooi uit geen oneffenheden meer. De behandeling is ontspannen en het resultaat mag er zijn.

Helemaal geweldig!

Helemaal geweldig!!! Over 6 weken mag ik weer 🙂

Altijd goed!

Al meerdere behandelingen gedaan en altijd goed!

Ontspannen, vakkundig, lief en meedenkend

Het was voor mij de eerste keer in deze salon. Maar het was heel ontspannen, vakkundig, lief en meedenkend. Dank je wel lieve Marjo.

Zeer goede uitleg

Nette salon en vriendelijke gastvrije dame en zeer goede uitleg

Zeer zeker een bezoek waard

Toen ik 1e keer bij Marjo zag je bij mij bijna geen wenkbrauwen. Nu wel, ik ben er heel blij mee. Marjo is ook uitzonderlijk professioneel. Ze praat je ook niets aan wat je niet nodig hebt. Zeer zeker een bezoek waard.

Deskundig en professioneel

Marjo is een deskundig en professioneel. Ook weet ze van elke behandeling een fijn moment te maken. Ik voel mij echt thuis bij haar in de salon en ze is altijd eerlijk over een behandeling. Als iets niet nodig is, dan zal ze het afraden en ze informeert je ook altijd als ze iets ziet of weet waar je baat bij zou kunnen hebben.